Dat was Lima, nu dan reizen!!
Door: Maarten
Blijf op de hoogte en volg Maarten
27 Juli 2004 | Peru, Lima
De eerste 2 dagen na mijn aankomst eerst wat rondgekeken in de wijk hier, Miraflores. Wat algemene zaakjes geregeld enzo, niet veel meer. Verder ook ´s avonds met mensen van Apu 1 en 2 uitgegaan, donderdag naar Barranco (wijk ernaast), de avond erop in Miraflores. Was erg gezellig, niet duur, en dansen kunnen ze hier wel.
Zaterdag dan met een meid hier uit Lima het centrum verkend. Dat is ook gelijk de plek waar je ´s avonds eigenlijk niet moet komen. Maar overdag kan je heel wat moois qua koloniale architectuur zien en meer. Zeker de verschillende kathedralen, inclusief grafkelders & musea. Was erg relaxed een ´local´ als soort van gids te hebben. Verder vrijdag en zondag ook wat anderen (Marijtje & Lena) ontmoet die toevallig ook net in Lima waren.
Zondag was dan (één van) de grote dag(en) hier in Lima: de finale van de Copa America. Was super om d´r bij te zijn; wel jammer dat er zo weinig supporters van beide landen (Bra. & Arg.) waren en dat Argentinie verloren heeft... Nu maakt Lima zich op voor de nationale feestdagen, de 28e & 29e (dus vanaf morgen).
Weet niet precies hoe ik dat ga vieren. Ga dus namelijk vanavond op een trekking voor een aantal dagen. Zie ´t allemaal wel. Nu nog even een wasje draaien, de laatste spullen kopen, backpack inpakken en dan kunnen we gaan!
Ciao
Maarten
06 Augustus 2004 - 20:57
Luc:
Yo maarten! Goed om te horen dat alles goed is gegaan met de reis en dat je je niet verveelt daar. Ik ben jaloers! Hou ons op de hoogte. -
17 Augustus 2004 - 16:53
Maarten:
Hey Luc, nog steeds niet weggevlucht uit Nederland vanwege het weer? ;) Je kan anders altijd even langskomen hier hoor; 20-25 graden in de winter is namelijk niet bepaald slecht! :P Maar goed, geniet nog van je vakantie en ik zal je idd op de hoogte houden.